Előző
Következő

GLART stúdió családi házak, lakások, közületi terek, szállodák lakberendezési és belsőépítészeti tervezését végzi. Elköteleztük magunkat ügyfeleink mellett, olyan innovatív design megoldásokat kínálunk, melyek értékkel és esztétikummal ruházzák fel az ingatlanokat.

Gubacsi László vagyok a GLART Stúdió megálmodója. Szeretem a szépet, a letisztultságot és az eleganciát, ezért munkáim során, lenyűgöző, korszerű és ötletes megoldásokra törekszem. Műszaki beállítottságomnak köszönhetően az általam tervezett enteriőrök mögött egyéni, újszerű látásmód, és kiváló térérzék, valamint műszaki tapasztalat áll. Eddigi sikereimet, kitartásomnak, megbízhatóságomnak és maximalizmusomnak köszönhetem. Azért alapítottam meg a GLART stúdiót, hogy hasonló gondolkodású szakembereket magam mellé gyűjtve, minőségi szolgáltatást tudjak nyújtani azoknak, akik fontosnak tartják, hogy hol töltik a számukra legértékesebb pillanatokat.

Kérlek lépj velünk kapcsolatba, ha számodra is fontosak ezek az értékek! Egy ingyenes konzultáció keretében oszd meg velünk elképzeléseidet!

Referencia munkáink

Kattints az ingatlan nevére, majd a megjelenő fotókra, hogy nagyobb méretben is megtekinthesd őket!

Ecser Csaladihaz 1
Ecser - Családi ház
Lake Forest - Villa
Gizella Malom - Loft lakás
Ürömhegy - Villa 1.

Küldetésünk, hogy mindig ügyfeleink személyes elképzelései mentén, megbízható szakértői segítséget nyújtsunk az ötleteket egyedi és kreatív megvalósításához.

A GLART Studió megrendelői nem csak a belsőépítészeti dokumentációkat kapják meg egy sikeres kivitelezéshez, hanem egy személyre szabott együttesen kidolgozott életszemléletet. Nagyvonalú, de környezettudatos megoldásokra törekszünk. Kreatívak vagyunk, alkotunk és helyenként feszegetjük a technika korlátait. Kihívásként tekintünk minden különleges, rendhagyó elképzelés megvalósítására. Kivételes világítástechnikai megoldásokkal, tárgyalkotással, prémium bútorokkal valósítjuk meg ügyfeleink számára az exkluzív végeredményt.

Nincs két teljesen egyforma elgondolás, ugyanis minden embernek más és más ízlése. Terveink minden esetben az egyéniségéhez igazodnak, mivel az általunk létrehozott otthonok célja, hogy a lakójának a személyiségét adja át. Árajánlatunk minden esetben a projekthez igazodik, szükséges hozzá a személyes konzultáció, ahol körvonalazódik a tervezés és kivitelezés összetettsége. Az egyeztetést követően készítjük el azt a projekttervet amely tartalmazza a munkafolyamatokat, annak tartalmát és az ehhez tartozó költségeket.

Sajtó megjelenéseink

Gubacsi László vagyok a GLART Stúdió megálmodója. A GLART stúdió családi házak, lakások, közületi terek, szállodák lakberendezési és belsőépítészeti tervezését végzi.

Elköteleztük magunkat ügyfeleink mellett, olyan innovatív design megoldásokat kínálunk, melyek értékkel és esztétikummal ruházzák fel az ingatlanokat.

Szeretem a szépet, a letisztultságot és az eleganciát, ezért munkáim során, lenyűgöző, korszerű és ötletes megoldásokra törekszem. Műszaki beállítottságomnak köszönhetően az általam tervezett enteriőrök mögött egyéni, újszerű látásmód, és kiváló térérzék, valamint műszaki tapasztalat áll. Eddigi sikereimet, kitartásomnak, megbízhatóságomnak és maximalizmusomnak köszönhetem.

Azért alapítottam meg a GLART stúdiót, hogy hasonló gondolkodású szakembereket magam mellé gyűjtve, minőségi szolgáltatást tudjak nyújtani azoknak, akik fontosnak tartják, hogy hol töltik a számukra legértékesebb pillanatokat.

Kérlek lépj velünk kapcsolatba, ha számodra is fontosak ezek az értékek, egy ingyenes konzultáció keretében oszd meg velünk elképzeléseidet!

Küldetésünk, hogy mindig ügyfeleink személyes elképzelései mentén, megbízható szakértői segítséget nyújtsunk az ötleteket egyedi és kreatív megvalósításához.

A GLART Studió megrendelői nem csak a belsőépítészeti dokumentációkat kapják meg egy sikeres kivitelezéshez, hanem egy személyre szabott együttesen kidolgozott életszemléletet.

Nagyvonalú, de környezettudatos megoldásokra törekszünk. Kreatívak vagyunk, alkotunk és helyenként feszegetjük a technika korlátait. Kihívásként tekintünk minden különleges, rendhagyó elképzelés megvalósítására. Kivételes világítástechnikai megoldásokkal, tárgyalkotással, prémium bútorokkal valósítjuk meg ügyfeleink számára az exkluzív végeredményt.

Nincs két teljesen egyforma elgondolás, ugyanis minden embernek más és más ízlése. Terveink minden esetben az egyéniségéhez igazodnak, mivel az általunk létrehozott otthonok célja, hogy a lakójának a személyiségét adja át.

Árajánlatunk minden esetben a projekthez igazodik, szükséges hozzá a személyes konzultáció, ahol körvonalazódik a tervezés és kivitelezés összetettsége. Az egyeztetést követően készítjük el azt a projekttervet amely tartalmazza a munkafolyamatokat, annak tartalmát és az ehhez tartozó költségeket.

Amennyiben szeretnéd elképzeléseidet átbeszélni, lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy az űrlapunk segítségével.

Ecser - Családi ház

Lake Forest - Villa

Gizella Malom – Loft lakás

Ürömhegy - Villa 1.

Lake Forest - Villa

Zápor utca – Sorház

Kattintson a képekre a nagyobb méretért!